23948sdkhjf

50 år: Adm. direktør Lars Blaaberg

Medstifter og partner i V2C, og medstifter af lean construction.dk fylder 50 år i dag fredag den 17. april
Lars Blaaberg, der oprindelig er uddannet teknikumingeniør og merkonom, startede karrieren som projektleder hos Viktoria System A/S og fortsatte til det rådgivende ingeniørfirma Torben Wormslev A/S, inden han blev headhuntet af NCC -først som produktionschef siden som projektdirektør, innovationschef og stabschef med ansvar for tværfaglige funktioner og Risk management.

Derefter gik turen til job som salgs- og udviklingsdirektør i Engsø Gruppen A/S og programchef i Dansk Arkitekturcenter parallelt med etablering af virksomheden Blaaberg Consult, der blev afsæt og hjørnesten i sidste års etablering af V2C.

Sideløbende med den professionelle karriere som spydspids i udviklingen af nye samarbejdsformer og innovative ledelsesstrukturer i byggeriet har Lars Blaaberg, der med Hareskoven som nærmeste nabo er far til Dinah og til august kan fejre sølvbryllup med Malene, i fritiden haft overskud til at varetage række tillidshverv.

Således har Lars Blaaberg – foruden posten som instruktør og medlem af teknisk udvalg i Dansk Sportsdykker Forbund og formandskab i en række lokale Hareskovklubber - blandt andet gennem en årrække været IDA-mentor samt domsmand og nævning ved Østre Landsret.

Fødselsdagen fejres med reception og åbent hus i dag fredag den 17. april kl. 14.00 – 16.00 i V2C’s domicil Torveporten 2 i Valby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078