23948sdkhjf

Kompakt 12 V rundsav fra Milwaukee

Mester/Værktøj: Ny 44 mmrundsav fra Milwaukee klarer 170 snit i 100 mm reglar på én opladning
Når man tidligere brugte en 12 V rundsave var man ofte nødt til at have en backup-løsning klar, da kapaciteten og motorkraften simpelthen ikke kunne garantere at man kunne gøre sine opgaver færdige. Sådan er det ikke længere.

En ny 44 mm rundsav i M12 FUEL- serien fra Milwaukee kan klare det meste og det skyldes ikke mindst den kulfrie motor, 4,0 Ah batteriet og REDLINK PLUS systemkommunikation, som så at sige styrer kræfterne. Det er den kombination. Der giver den lille, kompakte 12V rundsav mere kraft, driftstid og holdbarhed.

Klar til test
Den kulfri motor arbejder hurtigere og konverterer energi fra motor til klinge mere effektivt. Det giver den lille rundsav så høj og konstant klingehastighed, at den magter opgaver som tidligere ikke var muligt i dette segment.

Det hele er styret af avanceret, intelligent hardware og software give fuldstændig systemkommunikation mellem værktøj, batteri og lader og beskytter alle tre dele mod overbelastning, overophedning og afladning.

Endelig giver 4 Ah batterierne batteriet op til dobbelt så lang driftstid, dobbelt så mange ladecykler og derfor også op til den dobbelte arbejdsmængde pr. opladning og over værktøjets levetid, sammenlignet med konkurrerende batterier. Rundsaven har naturligvis strømindikator, så der altid er overblik over batteriets resterende driftstid.

Mester Tidendes testhåndværkere har netop fået et eksemplar af rundsaven til test. Du kan læse resultatet af testen i Mester Tidende i maj måned

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094