23948sdkhjf

Jem & Fix åbner ny butik i Esbjerg

Med åbningen af endnu et byggemarked runder lavpriskæden nu 99 butikker i Danmark.
Butikken i Esbjerg Ø markerer dermed et vigtigt skridt på vejen mod målet om 125 danske butikker. Det skriver Jem & Fix i en pressemeddelelse.

En plantesæk til drivhuset, nye belægningssten til terrassen eller en trampolin til børnebørnene. Du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til et splinternyt byggemarked fyldt med lutter gode lavprisvarer til ægte først til mølle-priser tirsdag den 21. april på Storegade 227 B. Butikschef Per Abrahamsen og hans team er klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- Vores nye butik på Storegade 227 B i Esbjerg Ø har et indendørsareal på 1.000 kvadrameter plus en udendørsgård på 700 kvadratmeter, fortæller butikschef Per Abrahamsen.

Lave priser og høje vækstmål
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen udtaler:

- Efter 27 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden.

Til trods for at jem & fix er en virksomhed med ærkedanske rødder, har vores svenske naboer også taget lavpriskæden til sig, og jem & fix vækster også i Sverige og tæller i dag 33 svenske butikker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094