23948sdkhjf

Handsker med farvekode

Farvekodebaseret genkendelsessystem sikrer hurtig kontrol af skærefaste handsker
Honeywell har lanceret en serie nye, skærefaste handsker og har samtidig kombineret skærefasthedsstandarden EN 388 i et let læsbart format med et farvekodebaseret genkendelsessystem, som hjælper sikkerhedsledere med hurtigt at kontrollere, at kollegerne er iført den rigtige beskyttelse i forhold til deres snitrisiko.

- Der er ikke kun brug for at kunne identificere beskyttelsesniveau hurtigt og nemt. Der er også brug for en nem måde til at identificere, om det er det rigtige beskyttelsesniveau til den opgave, der udføres. Og den kan man nu med Check & Go-handskerne, siger Anders Jonasson, produktspecialist hos Honeywell Safety Products i Norden

Nem identifikation
De nye Check & Go-handsker bruger universel trafiklysbaseret farvekodegenkendelse og er udviklet til at gøre det muligt for arbejderne og sikkerhedslederne hurtigt og nemt at forstå og identificere det korrekte niveau af snitbeskyttelse uden behov for omfattende undervisning.

Handskerne fås i rød, orange og grøn, som angiver snitbeskyttelsesniveau 1, 3 og 5 på linje med branchestandarden EN 388's niveaur for slid-, snit-, rivnings- og punkteringsydelse og snitmodstandsniveauet er trykt i stort format på bagsiden af hver handske.

Der anvendes Dyneema-fiber til at give snitbeskyttelse på det høje niveau 3 og 5. Handskerne er vaskbare ved 40 grader C, og handskens kvalitet sikrer også, at beskyttelsesniveauet stadig vil være helt synligt selv efter lang tids brug.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142