23948sdkhjf

Kloakmestre klikker sig til vejledninger

Dansk Beton Afløbsgruppen har udgivet fire nye drift- og vedligeholdelsesvejledninger, der skal gøre livet lettere for de autoriserede kloakmestervirksomheder.
Med et enkelt klik kan kloakmestrene nu hente fire nye drift- og vedligeholdelsesvejledninger på brancheforeningen Dansk Beton Afløbsgruppens hjemmeside. En ny lovgivning har nemlig betydet, at alle autoriserede kloakmestervirksomheder skal forsyne bygherren med en drift- og vedligeholdelsesvejledning for afløbsinstallationen, når de afleverer en ny installation.

- Med den nye lovgivning har der været et stigende ønske fra kloakmestervirksomhederne om at kunne levere denne kvalitetssikring – nemt og bekvemt. Derfor har vi lanceret de nye drift- og vedligeholdelsesvejledninger, forklarer Martin Rosendahl, der er formand for Afløbsgruppen under Dansk Byggeri.

Det er blevet til i alt fire forskellige vejledninger:
• Drift- og vedligeholdelsesvejledning for betonafløbsbygværk med olieudskiller
• Drift- og vedligeholdelsesvejledning for betonbrønde
• Drift- og vedligeholdelsesvejledning for betonnedløbsbrønde
• Drift- og vedligeholdelsesvejledning for betonrør.

- Vi har valgt at lave disse fire, fordi vi på den måde dækker hele programmet. De fire omhandler alt inden for afløbsprojekter – eller i hvert fald 95 pct., forklarer Martin Rosendahl.

Download vejledningerne her:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111