23948sdkhjf

Nyt fokus sikrer overskud hos Enco VVS

Installatøren forbedrede resultatet med fem millioner i 2014.
En højere omsætning og tilpassede omkostninger forbedrede resultatet hos Enco VVS i seneste regnskabsår, der gav et resultat før skat på 3,14 millioner kroner. Det løftede bundlinjen med godt 5,1 millioner.

- De seneste tre år har vi lavet en række omstruktureringer i virksomheden, og det positive resultat er en konsekvens af det, siger ejer og administrerende direktør Jørn Kristoffersen til Building Supply.

Omsætningen steg med 22,3 millioner kroner til 104,7 millioner i 2014.

Færre teknisk komplekse opgaver
En stor del af omstruktureringerne hos Enco er sket ved at ændre fokus på opgavesammensætningen. Hvor virksomheden tidligere havde en overvægt af teknisk komplicerede opgaver, så er de komplekse opgaver mindre fremtrædende i ordrebogen.

- Vi har fået andre typer af opgaver. Nu er cirka halvdelen af vores projekter meget komplicerede opgaver, mens de fyldte mere hos os tidligere, siger ejeren.

Installatør-virksomheden gik fra 69 til 62 ansatte i 2014, men direktøren forventer, at der vil ske en lille forøgelse af medarbejderstaben i år.

Flere store entrepriser i gang
Den positive udvikling fra sidste år er fulgt med ind i 2015. I øjeblikket er installatører fra Enco VVS i gang med energirenoveringen af 544 boliger i Albertslund Boligselskab Syd, boliger på den tidligere FLS Smith-grund, og virksomheden er ved at afslutte teknik-entreprisen på et stort DTU-byggeri i Lyngby.

Derudover skal man i gang med Nordeas nye hovedsæde i Ørestaden. Det er et projekt, som vil løbe i 2015 og 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109