23948sdkhjf

Selvkølende øl-køler fra tagrende-producent

Grav nedløbsrør i jorden og køl dine øller helt uden brug af energi
Plastmo sender i foråret et nyt produkt på markedet for folk, der ønsker kolde øl og sodavand uden brug af elektricitet eller drivmidler. Der er tale om en ølkøler, der graves ned i haven eller på campingpladsen, hvor temperaturen i jorden er seks til ni grader året rundt.

Den nye ølkøler er inspireret af ét af kerneprodukterne hos Plastmo: Et nedløbsrør til Plastmos kendte tagrendesystemer.

Konceptet er ganske enkelt: Ølkøleren placeres i et 90 cm dybt hul, der er gravet ud med et pælebord. Ni dåser lægges i et plastrør, som derefter placeres inde i et zinkrør. Den nederste dåse vil altid være den koldeste.

Da det er kulden i jorden, der køler, bruger ølkøleren ikke el eller andre drivmidler.

Det er virksomheden Small Copenhagen, der har opfundet og designet ølkøleren, der produceres og markedsføres af Plastmo.

Placeres, hvor tørsten er størst
- Det var ønsket om altid at kunne få fat i en kold øl, der var vores drivkraft for at opfinde ølkøleren. Vi tjekkede andre løsninger, men de var unødigt dyre eller af ringe kvalitet. Derfor måtte vi opfinde løsningen selv, siger indehaver Thomas Mygind Christensen, Small Copenhagen.

Da løsningen var klar tog Small Copenhagen fat i plastrørsfabrikanten Plastmo, der tog ideen til sig med det samme, og sammen har de to virksomheder udviklet ølkøleren til det danske folk.

- Vi håber, at danskerne tager den nye ølkøler til sig. Det er en oplagt gave til fars dag, og vi regner da også med at både camping- og festivalfolket ser mulighederne for nemt og hurtigt at sikre sig kolde øl og vand, siger adm. dir. André Thomsen, Plastmo A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094