23948sdkhjf

Lad Billy klare regnskaberne

Det kan være surt at komme hjem til regnskaberne efter en lang arbejdsdag
Mange håndværksmestre har ofte en lang og hård arbejdsdag, og derfor kan det være rigtig surt at komme igennem alt det papirtunge bogføringsarbejde, når man endelig kommer hjem og gerne bare vil smække fødderne op.

En godt IT-værktøj kan klare en del af det sure arbejde.

Tømrermester Michael Høcker er en blandt mange af regnskabsprogrammet Billys brugere der til daglig arbejder i marken. For ham er det vigtigste i hans hverdag, at han kan fokusere på det, der tilfredsstiller ham allermest ved hans arbejde, nemlig at bygge ting og se et resultat der bliver stående i mange år.

Michael Høcker forklarer, at Billy giver ham en frihed der sikrer, at han kan spare tid og penge og bruge det på de ting han holder af.

Let at gå til
Billy er et regnskabsprogram der giver et let overblik over økonomien, og man behøver ikke at være bogføringsekspert for at kunne bruge programmet. Billy bruger nemlig ikke kedelige regnskabstermer som debet og kredit, men i stedet kunder og leverandører og taler i et let forståeligt sprog, lidt ligesom man ville tale til en kollega.

I Billy kan du sende fakturaer fra din iPad til dine kunder, når du står ude på arbejdspladsen og har færdiggjort din opgave, så du ikke glemmer detaljerne i farten. Derudover kan du sende professionelle tilbud, uploade dine regninger fra dine leverandører med din smartphone og afregne din moms med et enkelt klik.

Lettere at være håndværker
Udover at levere et let og overskueligt regnskabsprogram, gør Billy rigtig meget for at skabe værdi andre steder i mesters virksomhed. Billy har udgivet en lang række bøger og guides som skal gøre det lettere at drive virksomhed på flere forskellige områder. En af de populæreste guides hos brugerne handler om fradrag.

Fradrag kan optimere din virksomheds økonomi betragteligt. Ofte oplever selvstændige at reglerne kan være rigtig kringlede, og ender derfor med at gå glip af store summer penge.
For at gøre det let for selvstændige at få et overblik over alle disse attraktive fradrag, og ikke mindst at benytte sig af dem, har Billy i samarbejde med dygtige revisorer udarbejdet en guide, så du ved, hvordan du kan spare tusindvis af kroner.
Guiden gennemgår bl.a. fradrag for kørselsgodtgørelse, indbetaling til pension og medarbejdende ægtefælle

Derudover har Billy for nylig udgivet en guide der specifikt er skrevet til håndværkere. Håndværkerguiden giver bl.a. tips til at komme af med de administrative opgaver, hvordan du får et ja til dit tilbud og ikke mindst hvordan du får flere kunder.


Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078