23948sdkhjf

Ny mobil rundsav fra Festool

Ny akku rundsav HKC 55 fra Festool med ny kap-/geringsskinne FSK
Festool udvider sit 18 volt akku-sortiment med en ny kap-/geringssav, der arbejder præcist og uden ledning. Det højtydende 5,2 Ah batteri og den afbalancerede vægtfordeling og den nye kap-/geringsskinne FSK sikrer mobiliteten.

Og oven i det, så giver den kulfrie EC-TECmotor og 18 volt litium-ion-batteriet maksimal skæreydelse og et højt arbejdstempo. Alt i alt en optimal, mobil kap-/geringssav til præcis savning – ideel når der arbejdes på .

Nem håndtering
Kombinationen af akku rundsav og kap-/geringsskinne forener uafhængighed, præcision og effektivitet med høj betjeningsvenlighed, optimal ergonomi og nem håndtering. Takket være bajonetsikringen kan rundsaven hurtigt forbindes med kap-/geringsskinnen og hurtigt adskilles herfra igen.

Kap-/geringsskinnen er udstyret med et praktisk anslagssystem med fast anslagsbolt og indstilleligt vinkelanslag til vinkelsnit fra 0 til 60 grader i begge retninger.

Anslagssystemet går i hak ved de mest almindelige vinkelindstillinger. Det muliggør mobil og effektiv afkortning af taglægter og præcis og ensartet tilskæring af facadeforskallinger. Der er indbygget gummitræk i kap-/geringsskinnen, som bringer HKC 55 automatisk tilbage i udgangsposition igen. Saven er således straks klar til næste savning.

Den nye kap-/geringssav FSK fås i tre forskellige længder. HKC 55 beviser også sin alsidighed i forbindelse med Festool føringsskinnesystemet – f.eks. ved tilskæring af isoleringsplader.

Godt overblik
Nem indstilling af skæredybden i millimeter og dykfunktion gør det muligt at indstille dyksnit til en bestemt skæredybde på forhånd – let, komfortabelt og præcist. Den åbne konstruktion af HKC 55 og skueglasset på indersiden giver håndværkeren godt udsyn til afmærkningen og savklingen fra begge sider. Man kan således arbejde let og præcist, også uden skinne.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.846