23948sdkhjf

Køb og salg af virksomheder på kontaktbørs

Digital kontaktbørs sætter processen i gang
Dansk Byggeri hjælper med at udbyder virksomhed til på kontaktbørsen Match-online. Endda helt anonymt – og for kun 500 kroner.

- Den potentielle køber kan søge efter en virksomhed ud fra kriterier som branche, geografisk placering, omsætning og antal medarbejdere. Han kan tilmelde sig en e-mail-service og få besked, når nye virksomheder, der svarer til hans ønsker, bliver udbudt, siger udviklingschef i Dansk Byggeri, Jørn Jensen til Mester Tidende.

- Fatter en potentiel køber interesse for en virksomhed, etablerer Dansk Byggeri kontakten mellem køber og sælger. Sælger bevarer anonymiteten; virksomhedens navn og kontaktoplysninger offentliggøres ikke på match-online.dk. Den interesserede vil ofte have nogle spørgsmål om virksomheden, men inden sælger svarer, har sælger mulighed for at lave en hemmeligholdelsesaftale med den potentielle køber, fortæller Jørn Jensen videre.

100 virksomheder om året
Sælger har også mulighed for selv at gå ind at søge efter potentielle købere på adressen www.match-online.dk .
Den digitale kontaktbørs drives som en forening med en række aktører som medlemmer – heriblandt Dansk Byggeri og en række andre store brancheorganisationer samt erhvervskontorer, pengeinstitutter, finansselskaber, virksomhedsmæglere, konsulentfirmaer, revisorer og advokater over hele landet.

Der bliver årligt solgt mere end 100 virksomheder via Match-online.dk.

Er der brug for rådgivning eller juridisk bistand i forbindelse med salget, så kan Dansk Byggeri formidle kontakt til den rigtige rådgiver for din virksomhed.
- Ønsker sælger at blive synlig på Danmarks kontaktbørs for køb og salg af virksomheder, er der behov for hjælp til at skrive en perfekt profil eller vil sælger have en skønsmæssig vurdering af prisen for virksomheden, inden den sættes til salg, så har vi den rigtige serviceydelse i Dansk Byggeri, fremhæver Jørn Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078