23948sdkhjf

Ny batteri-teknologi fra Metabo

Nye batterier fra Metabo fører akku-maskinerne ind i en ny æra
En helt ny måde at pakke cellerne på kombineret med ændringer i den elektromekaniske opbygning fører nu akku-maskinerne fra Metabo ind i en helt ny tidsalder.

De nye batterier blev præsenteret på en international pressekonference i Flensborg i Tyskland i går.

De nye Li-HD batterier HD ligger både kapacitetsmæssigt og driftstidsmæssigt væsentligt over Metabos hidtidige Li-Ion batterier.

Li-HD batterierne kan bruges til alle eksisterende Metabo 18V akku-maskiner og lanceres med hhv. 3,1 Ah, 5,5 Ah og 6,2 Ah.

- Den nye batteriteknologi har flyttet grænserne for, hvad akku-maskiner kan yde i forhold til 230V-maskiner, fastslog Metabo's adm.direktør Horst W. Garbrecht. Den påstand beviste han med introduktionen af verdens første 36 V 6,2 Ah Li-HD 230 mm to-håndvinkelsliber, som er lige stå stærk som en 230V vinkelsliber på 2.400 Watt.

Vinkelsliberen kan drives både af et enkelt 36V batteri eller ved hjælp af en adaptor også af 2x18V batterier.

Den nye vinkelsliber er først i handlen i begyndelsen af 2016, mens de nye batterier er klar på markedet nu. 3,1 Ah-versionen kommer til at indgår i Metabos Pick+Mix system.

Læs mere om de nye batterier og hvad de kommer til at betyde for akku-markedet herhjemme i næste udgave af Mester Tidende

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078