23948sdkhjf

John Jensen VVS løfter indtjeningen

VVS-installatøren har flere store projekter i ordrebogen.
I et marked præget af stor priskonkurrence er det lykkedes for John Jensen VVS A/S næsten at tredoble indtjeningen i 2014.

- Omsætningen var på niveau med 2013, men vi øgede samtidig indtjeningen, og det er tilfredsstillende. Vi har også en god ordrebeholdning, fortæller administrerende direktør Jesper Leen Jensen, der også ejer virksomheden.

VVS-installatøren landede et resultat før skat på 1,4 millioner i 2014, hvilket er en forbedring på 900.000 kroner. Det skete ud fra en svagt faldende bruttofortjeneste, som endte på 53,8 millioner kroner.

To store projekter afsluttes i 2015
Det store Udsigten-projekt med 458 lejligheder midt i København, hvor John Jensen VVS havde VVS-entreprisen, er netop blevet afsluttet, mens et andet stort projekt, Copenhagen Towers 2, bliver færdiggjort efter sommerferien.

Afleveringerne betyder dog ikke, at installatørerne hos virksomheden med hovedsæde i Hedehusene kommer til at gå arbejdsløse.

- Der er indgået aftale om to store projekter, som begge starter op om et par måneder. Der er stadig hård konkurrence om opgaverne, men det ser ud til, at der er ved at komme gang i den. Vi har mange tilbudsforespørgsler, og vi er i dialog om mange spændende projekter, fortæller Jesper Leen Jensen.

Halvdelen af omsætningen hos virksomheden er entrepriseopgaver – både nybyggeri og renovering, mens 35 procent er serviceopgaver og resten forsikringsopgaver.

Jesper Leen Jensen overtog John Jensen VVS for 15 år siden. Siden dengang er man gået fra otte til godt 100 ansatte, og der har kun været to år, hvor man ikke har oplevet vækst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093