23948sdkhjf

Fartskriverdata overføres direkte

IT-samarbejde mellem Volvo og VDO fjerner alle manuelle arbejdsgange
Volvo Trucks Danmark og Continental VDO tilbyder i samarbejde nu en fuldautomatisk løsning for download og arkivering af digitale fartskriver data.

Volvo Trucks’ flådestyringssystem Dynafleet har fået et interface, der muliggør direkte overførsel af digitale fartskriverdata til VDO’s online arkiveringssystem TIS-Web.

Derfor kan Volvo-kunder nu drage fordel af fuldautomatisk download og arkivering samt analyse af fartskriver data.

Transportvirksomheder forventer at flådestyringssystemer letter arbejdet med deres flåde. Derfor er samarbejdet mellem Volvo og VDO en fordel. Det hjælper vognmandsbranchen med at fjerne en manuel arbejdsgang fra den flådeansvarlige.

- Denne automatiske overførsel af fartskriverdata er med til at gøre et allerede velfungerende produkt endnu mere brugervenligt og tidsbesparende for kunden, siger Mette Nielsen, der er produktchef for Dynafleet.

Jesper Salmansen, der er produktchef hos den danske forhandler af VDO, Fartskriver Danmark, er enig.

- Vi skaber nye muligheder for at lette administrationen for vores fælles kunder og kan dermed spare dem tid, siger han.

Fakta
Volvo Dynafleet er Volvo Trucks’ flådestyringssystem, som gør det muligt at kommunikere mellem kontor og chauffør via tekstbeskeder.
TIS-Web er en online tjeneste og databank fra Continental VDO for digitale fartskriver data, hvor transportvirksomheden sikkert kan gemme de lovpligtige datafiler og samtidig analyserer dem i henhold til gældende lovgivning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094