23948sdkhjf

Femern-byggeplads vil servicere lastbiler

Energiselskabet OK har åbnet en Truck Diesel station ved Femern-byggepladsen i Rødby.
Den nye Truck Diesel station åbnede i går onsdag den 27. maj.

- Vi åbner vores OK Truck Diesel station på stedet, så vi bedst muligt kan servicere de mange lastbiler og entreprenører, som i de kommende år vil have deres aktiviteter på byggepladsen. Det er et spændende og stort byggeprojekt, og OK ønsker at være med hele vejen til gavn for aktørerne, siger Henrik Dehn, markedschef i OK.

OK er i den forbindelse en del af netværket FESPA, Femern Service Partners. Dertil kommer, at OK har etableret et smøreolielager på stedet.

- OK er dansk forhandler af Mobil smøreolie, en af verdens største og mest anerkendte producenter af smøreolie. Og vi vil gerne kunne tilbyde Femern-byggeriets mange parter en nem adgang til de allermest relevante produkter i et sådant byggeprojekt, og derfor har vi også oprettet et Mobil smøreolielager. I Rødby Havn har vi desuden allerede opstillet et OK marineanlæg med brændstof til serviceskibe. Vi ønsker at være fuldt ud til stede, siger Henrik Dehn.

OK-kæden står for 25,8 procent af benzinsalget i Danmark og omfatter mere end 660 tankstationer, herunder 60 Truck Diesel anlæg, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079