23948sdkhjf

Har du de bedste IT-værktøjer?

Deltag i Mester Tidendes konkurrence om at blive Danmarks mest IT-modne håndværksfirma
Mester Tidende kårede sammen med IT-rådgivningsfirnaet BASIT i slutningen af 2014 de fem mest IT-modne håndværksvirksomheder inden for fem forskelige kategorier
• administration
• tilbudsgivning
• planlægning
• udførelse
• aflevering
De fem håndværksvirksomheder blev hædret på Dansk Byggeris IT-messe i starten af februar måned.

Styr på arbejdsprocesserne
Fælles for de fem vinder-virksomheder er, at de alle bruger forskellige løsninger. I de kommende udgaver af Mester Tidende kan du læse mere om de konkrete IT-værktøjer og leverandører, som vindervirksomhederne benytter.

- Det er klart, at de færreste IT-systemer og leverandører kan håndtere alle arbejdsområder i en virksomhed, derfor ser vi også, at de fem vindere bruger forskellig IT-værktøjer til at løse deres opgaver. Det er også værd at bemærke, at de kårede virksomheder ikke har vundet udelukkende på grund af deres investeringer, men ligeså meget for deres modenhed omkring IT-investeringerne, chefredaktør Klaus Tøttrup, Mester Tidende.

De fem virksomheder har alle nøje gennemtænkt investeringen og især implementeringen af IT inden indkøbet af deres værktøjer. En vigtig lektie at tage med fra denne konkurrence er, at for at kunne implementere IT rigtigt og bedst i en virksomhed, så er at afgørende først at have defineret virksomhedens arbejdsprocesser .Ellers er det ikke til at vide, hvor eller hvor meget strøm, der skal sættes til dem, siger Klaus Tøttrup.

Mange løsninger
Mester Tidende gennemfører kåringen af de mest IT-modne håndværksvirksomheder i tæt samarbejde med IT rådgivningsfirmaet BASIT.

Direktør Martin Profit Jakobsen, BASIT, forklarer, at de fem vindervirksomheders historier også viser, at det rette IT-værktøj for nogle, ikke nødvendigvis er det for andre.

- Der er ikke en one-fit-all løsning på markedet. Netop derfor ser vi det store udbud af IT-leverandører og IT-værktøjer, som er målrettet byggebranchen. Alle er parate med større og mindre løsninger til specifikke problemer. Det rette match garanteres, når IT-værktøjerne passer til virksomhedens og medarbejdernes arbejdsprocesser og modenhed – for ikke at glemme pengepung siger Martin Profit Jakobsen.

Sådan deltager du i konkurrencen


Mester Tidende sætter sammen med BASIT jagten ind på at finde de mest IT-modne håndværksvirksomheder. Fem virksomheder bliver kåret inden for følgende kategorier:
1. Bedste håndværksvirksomhed til tilbudsgivning
2. Bedste håndværksvirksomhed til planlægning
3. Bedste håndværksvirksomhed til at håndterer formidling af opgaver, og opsamling af tid og materialer
4. Bedste håndværksvirksomhed til at håndterer kvalitetssikring og aflevering af projekt
5. Bedste håndværksvirksomhed til økonomisk styring
Nominer din egen virksomhed eller en anden virksomhed, som du mener fortjener hæderen.
I konkurrencen er det ikke et mål i sig selv at have en masse IT-værktøjer og udleveret devices (tablets, mobiltelefoner og computere) til sine folk. Det handler om, at det IT I har implementeret passer til jeres virksomhed og arbejdsprocesser.
Konkurrencen hylder de virksomheder, der har bevidste beslutninger i forhold til deres IT, og som har foretaget fornuftige investereringer i effektive IT-værktøjer.
Tilmeld din virksomhed til konkurrencen på red@mestertidende.dk

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094