23948sdkhjf

Milwaukee kan også lyde godt

Lille velspillende Bluetooth-højttaler
ilwaukee, der er kendt for et meget bredt bredt program af maskiner til bl.a. håndværksbranchen, har netop introducerer M12 arbejdshøjttaleren, det mindste og mest transportable medlem af Milwaukees lydsortiment.
Den nye højttaler streamer musik via Bluetooth fra op til 10 meters afstand.

Drevet af Milwaukees innovative M12 REDLITHIUM-ION batteri, kan den nye arbejdshøjttaler streame musik i op til imponerende 25 timer på én enkelt opladning. Samme batteri passer til hele M12 serien med over 60 forskellige værktøjer.

Lille sværvægter
M12 arbejdshøjttaleren er en perfekt tilføjelse til samlingen, for brugeren der allerede har et eller flere Milwaukee M12 produkter og derfor allerede har batteri og lader. Højttaleren er udstyret med et premium 2’’ lydmodul med integreret basudgang som giver en klar og fyldig lyd ved alle lydstyrker.

Med en højde på kun 153 mm, bredde på 105 mm og en vægt på under 500 g, er højttaleren yderst mobil og kan medbringes overalt - selv på arbejdspladser med trange forhold. En forstærket metalgrill og gummibelægning beskytter både højttaleren mod vejrforhold og den hårdhændede behandling på byggepladsen, uden at det går ud over lydkvaliteten.
Højtttaleren er en gennemtænkt lille sag hvor brugervenlighed har været i fokus, hvilket understreges yderligere af en løkke til ophæng på bagsiden, indgang til alm. 3,5 mm jackstik og ikke mindst USB-porten som lyn-oplader smartphones og andre USB-enheder.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094