23948sdkhjf

Carla bød velkommen i ny håndværkerbutik

Carl Ras har slået dørene op for nyindrettet håndværkerbutik i Herlev
Lige fra morgenstunden var der gang i Carl Ras’ nyindrettede håndværkerbutik på Mileparken i Herlev. En række håndværkere stod i kø, længe før butikken åbnede kl. 6.00 for at få del i de mange gode tilbud, som butikschef Chris Warburg diskede op med i dagens anledning.

- Jeg vurderer, at vi har haft op i mod 1.000 betalende håndværkere gennem kasseapparaterne, sagde Chris Warburg, da Mester Tidende lagde vejen forbi sidst på eftermiddagen.

Chris Warburg er stolt af sin butik og sine medarbejdere, som har knoklet med ombygningen samtidig med, at de har betjent håndværkerne.

Selvom butikken er stor – meget stor – så er det let at finde rundt. Og der lægges op til, at kunderne selv finder varerne og går til kassen.
Hvis kunderne har behov for rådgivning, så er der etableret en rådgivningskasse, hvor de kan få den samme, grundige rådgivning og vejledning som tidligere

- Vi har naturligvis spurgt vores kunder hvordan de helst vil have det, når de handler hos os. Og resultatet afspejler sig i den nyindrettede butik, som allerede har fået en rigtig god velkomst, siger Chris Warburg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08