23948sdkhjf

Første spadestik for SAAB i Sønderborg

Første spadestik er taget til ny domicilejendom i Sønderborg. Her flytter SAAB Danmark ind til juni 2016.
De lokale investorer Damm Gruppen og Sønderjysk Forsikring har etableret Sønderborg Ejendomsudvikling, der står bag opførelsen af en 3.300 kvm. stor domicilejendom.

- Det er en stor glæde at være med til at realisere et projekt, som vil komme hele Sønderborg til gavn. Stedet har en fantastisk beliggenhed, og vi kan måske godt på et senere tidspunkt finde på at være med til at realisere andre tilsvarende projekter, siger formanden for Sønderjysk Forsikring, advokat Mogens Larsen.

Mogens Larsen taler på vegne af investorgruppen bag Sønderborg Ejendomsudvikling i forbindelse med det første spadestik til domicilejendommen, som 1. juni 2016 tages i brug af den højteknologiske virksomhed, SAAB Danmark.

-Byporte er historisk set kendetegnet af, at det er der udviklingen sker. Det vil også ske her. Ejendommen skal fra sommeren 2016 huse den højteknologiske vækstvirksomhed SAAB Danmark, og byggeriet placeres på erhvervsarealet Porten lige ved motorvejen i Sønderborg, siger Mogens Larsen.


Samlet værdi på 50 mio. kr.
Det var den anden hovedinvestor i Sønderborg Ejendomsudvikling, Hans Damm fra den højteknologiske koncern, Damm Gruppen, der simultant med borgmester Erik Lauritzen tog det første spadestik. Det gjorde de ved at betjene instrumenterne i hver sin gravemaskine.

- Projektet har en samlet værdi af omkring 50 mio. kr. Netop Portens beliggenhed rummer meget af det Sønderborg er kendt for. Det er tæt på skanserne ved Dybbøl Mølle og Alssund og så kan man se ind over Sønderborg, som huser mange andre højteknologiske virksomheder, siger Borgmester Erik Lauritzen

SAAB Danmarks flytning fra lokalerne på Alsion til Porten er et resultat af den kraftige vækst virksomheden har været gennem de senere år. I dag omsætter selskabet for 200 mio. kr. ved udvikling og produktion af avancerede kommunikationsløsninger til både forsvar og civile kunder i ind- og udland. Alene det seneste år har selskabet ansat 20 medarbejdere, og adm. direktør Heino Lundgren venter, at den udvikling fortsætter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.377