23948sdkhjf

Forbo Flooring med ny ftalatfri vinylserie

Nordstar hedder den nye ftalatfrie Vinylserie fra Forbo Flooring. Ifølge producenten er det velegnet til vådrum og krævende miljøer.
Vinyl er et ekstremt slidstærkt og holdbart materiale, og derfor bliver det ved at være et populært valg til gulve i krævende miljøer. Nu opgraderer Forbo Flooring vinylserien Nordstar med 30 nye ftalatfrie designs.

- De nye homogene vinyler i Nordstar er inspireret af det helt særlige nordiske lys og har en farvepalette, der trækker referencer til de naturlige elementer i skandinavisk natur. Designet spænder fra det kontrastfyldte og marmorerede til det mere diskrete og næsten ensfarvede. Alle produkterne i Nordstar-kollektionen 100 procent fri for ftalater, siger Anne-Mette Holm, marketingansvarlig hos Forbo Flooring A/S.

Nordstar består af de tre underkollektioner Lumina, Element og Galaxy med hvert sit unikke udtryk.

Design og funktionalitet

Vinylerne i Lumina-kollektionen er næsten ensfarvede og kommer i en farvepalette, der spænder fra støvede nuancer af grå til blå, grønne og gule pasteller.

- De farverige varianter egner sig godt til professionelle miljøer, undervisningssektoren eller detailhandlen, hvor der er brug for at opdele store rum i mindre enheder. Her kan de forskellige farver bruges til at bryde større flader og fremhæve bestemte elementer, siger Anne-Mette Holm.

Slidsstærkt gulv til professionelle
Alle de nye vinyler i Nordstar er homogene vinyler, hvilket gør dem velegnede til vådrum og særligt krævende miljøer som sengestuer, plejehjem og hospitaler, hvor der er meget trafik og slid fra hårde rengøringsmidler.

- Vinylet kræver minimal vedligeholdelse, da materialets særlige overfladebehandling giver et slidstærkt og holdbart gulv, der modstår både vand, snavs og slid. Det gør gulvet meget let at rengøre, og selv på steder med meget trafik beholder gulvet sit flotte udseende i lang tid, siger Anne-Mette Holm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156