23948sdkhjf

Skærbæk Nedbrydning slipper kræfterne løs

Jysk firma er klar til at gå løs på selv de største nedbrydningsopgaver med ny multifunktionssaks fra den italienske producent Trevi Benne. Saksen, der i Danmark forhandles af Viggo Bendz A/S, er udstyret med en boosterventil, som øger effektiviteten og nedsætter slidtage og brændstofforbrug markant.
Det var fascination ved første blik, da direktør Henrik Beier Jessen fra Skærbæk Nedbrydning fik øje på Trevi Bennes farvestrålende og kraftfulde nedbrydningssaks på importøren Viggo Bendz A/S stand på E&H-Messen i Herning. I et stykke tid havde han afsøgt markedet for netop en nedbrydningssaks, der kunne honorere de særlige krav til pris, kvalitet og driftsikkerhed, som stilles til udstyr i en branche, hvor der slides enormt på materiellet. Og på E&H-Messen skulle handlen gerne lukkes, for nye, krævende opgaver ventede.

- Jeg var meget tilfreds med de tekniske egenskaber, som Trevi Benne saksen kunne fremvise. F.eks. er det utrolig nemt og hurtigt at skifte værktøj på saksen alt efter hvilke materialer – beton eller metal - vi skal nedbryde. Og der er et bredt sortiment af redskaber, som passer på saksen. Den fleksibilitet har vi brug for, fortæller Henrik Beier Jessen.

Danmarks premiere
Henrik Beier Jessen og Skærbæk Nedbrydning har valgt at investere i en Trevi Benne Premium MK 23P. Premium serien er netop kendetegnet ved sin multifunktionalitet, hvor en bred vifte af nedrivningsværktøj hurtigt og automatisk kan tilkobles ved hjælp af det hydrauliske system.
Det sparer tid og meget manuelt arbejde for maskinføreren.

- Det er den første saks af sin slags, vi sælger i Danmark. Men ikke den sidste, siger den danske leverandør Poul Erik Jakobsen fra Viggo Bendz A/S. Han fortsætter: Trevi Benne produkterne har en høj kvalitet med nogle meget innovative løsninger, som vidner om stor forståelse for det slidsomme arbejde, udstyret skal levere. Og som hele tiden har fokus på høj driftsikkerhed og lave driftsomkostninger.

Ekstra kræfter med booster
- Jeg har også hæftet mig ved en yderligere finesse ved den nye nedbrydningssaks: nemlig den indbyggede Impact Booster. Normalt bruger en nedbrydningssaks 350 bars tryk, og det er alt hvad en standardgravemaskine kan producere. Den arbejder altså hele tiden med spidsbelastning, hvilket ikke er godt for materiellet, siger Henrik Beier Jessen.

- Impact Boosteren er en indbygget hydraulisk ventil, der tillader gravemaskinen at arbejde med et drifttryk på 250 bar. Dette tryk øger Impact Boosteren op til 750 bar ude i saksens kæber, hvis vi skal nedbryde meget hårde materialer. Uden at den bliver langsommere eller får mindre kraft af det, vel at mærke. Det skulle betyde, at vi sparer op til 20 % på brændstoffet og får en forøgelse af kraft på 25 %. Og der vil selv sagt også være besparelser på vedligeholdelseskontoen i og med slidtagen mindskes, forklarer Poul Erik Jakobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109