23948sdkhjf

De allerførste EUX-studenter er på udklækket

Så skete det - de allerførste håndværkere med studenterhuer er færdige. Det gav dobbelt sølv i Randers.
Christoffer Søndergård Hansen fra Hårlev, Mathias Schamaitat - fra Tureby og Mikkel Ørgaard Andersen - også fra Tureby er netop trådt ud af eksamenslokalet og har som de allerførste fået den nye hue, med det grå og mørkerøde bund, sat på deres hoveder. De har netop afsluttet en gruppeeksamen i faget Teknikfag - Byggeri og energi og er de første tre EUX-elever, som er blevet udklækket fra EUC Sjælland.

- På 18 dage har vi været oppe i 7 mundtlige eksaminer - det har været lidt hektisk og det er lækkert, at det er overstået nu, siger 22-årige Christoffer Søndergård Hansen.

Dobbeltsølv på Tradiums EUX-tømrerhold
På Tradium i Randers blev der også skrevet historie. Ikke alene blev det første hold EUX-elever færdige. To EUX-tømrere blev endda antaget med sølv og to med bronze.

- Inden for tømrerfaget er sølv det højeste, man kan få til svendeprøven og lig med 12 i snit. Samtidig var der også to med bronze så det var rigtig flot, siger uddannelsesleder Palle Nielsen, Tradium EUX.

Af de 14 EUX-tømrer, der blev færdige som de første EUX-studenter nogensinde på Tradium i Randers, fik to af dem sølvmedaljer på det samme hold. Det er første gang i tømrernes mangeårige historie, at det sker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127