23948sdkhjf

Slip giraffen løs på vægge og lofter

Metabo har lanceret to nye girafslibere med nyudviklet udsugningssystem
Metabo har udvidet produktprogrammet med to girafslibere - LSV 5-225 og LSV 5-225 Comfort.
LSV 5-225 vejer blot 3,9 kg og hører dermed til de letteste maskiner i sin klasse.

Comfort-modellen giver med sin justerbare indstilling af længden en maksimal fleksibilitet. Til slibearbejde i stor højde kan det 1,6 m lange griberør forlænges til maks. 2,1 m. På snæver plads kan maskinen afkortes til 1,1 m, og da den kan skilles fuldstændigt ad, er den nem at transportere.

5-225 Comfort har desuden, som den eneste girafsliber på markedet, en indbygget LED-lampe, der oplyser slibeområdet. I det klare lys er det nemt for brugeren at opdage ujævnheder. Derfor kan der også slibes i mørkere rum som opgange og badeværelser.

Patenteret udsugningskoncept
De to girafslibere er udstyret med det nyudviklede og patenterede M-Clean udsugningskoncept: Ved M-Clean teknologien foregår udsugningen effektivt direkte ned gennem kabinettet på maskinen. Der er således ikke nogen slange, der sidder i vejen på slibeskiven.

Slibeskiven er meget fleksibel og med sin affjedrede børstekrans tilpasser den sig perfekt efter underlaget. På den måde holdes arbejdsområdet rent, hvilket ikke mindst er til fordel for brugerens helbred.

De stærke motorer på 500 W med trinløst justerbart omdrejningstal er anbragt i grebets bageste del. Da maskinernes tyngdepunkt således ikke ligger i hovedet, har begge modeller en optimal balance under arbejdet.

Det T-formede greb ligger godt i hånden, og sliberne kan stilles til side, så de står sikkert uden knæk på kabler eller slanger.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.939