23948sdkhjf

Knauf forlænger med Hobro

Der står Knauf på ryggen af udebanetrøjerne i Hobro IK i den nye Superliga-sæson
Knauf A/S har fornyet sin sponsoraftale med Hobro IK i Superligaen, hvor de første kampe netop er spillet.

Knauf A/S producerer byggematerialer og systemer til letbyg-konstruktioner. Virksomheden har i årtier været forankret i Hobro som en af områdets store industrivirksomheder. I dag er virksomheden en del af den tyske familiekoncern Knauf, som med værdierne menneskelighed, partnerskab, engagement og iværksætterånd matcher ånden i den lokale fodboldklub perfekt.

For Hobro IK er sponsoratet af stor betydning. Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, siger:

- Vi kan ikke levere de sportslige resultater uden opbakning fra erhvervslivet. Det er sådan set sponsoraterne fra erhvervslivet, der betaler vores løn. Især nu, da vi arbejder på at forbedre vilkårene for spillerne, træne tidligere på dagen, give dem mere tid til at restituere. Jamen, det kan slet ikke fungere uden sponsoropbakningen.

Større kendskab
For Knauf er sponsoratet selvsagt en platform til større kendskab hos danske forbrugere, som i sidste ende er kunder til de byggematerialer, som sælges gennem trælaster og byggemarkeder.

- Samtidig er vi imponerede over den rivende udvikling, som HIK har gennemgået. Som lokalt forankret virksomhed ønsker vi at støtte den lokale succeshistorie. Det er også vigtigt for vores 200 medarbejdere, hvoraf mange kommer fra lokalmiljøet, siger adm. direktør Morten Søborg, Knauf A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125