23948sdkhjf

Teknikentreprenør har midtjysk vokseværk

Caverions servicecenter i Viborg flytter i større lokaler og øger antallet af ansatte
Teknikentreprenøren Caverions servicecenter i Viborg rykker nu i større lokaler. Caverions Viborg-afdeling er i løbet af det seneste år gået fra to til seks ansatte, og med en ambition om at øge antallet af medarbejdere til mellem 10 og 15 medarbejdere har det krævet større faciliteter. Derfor har Caverion taget et nyt 250 kvm stort servicecenter i brug.

På holdet i Viborg er to el- svende, to el-lærlinge og to på vvs. De to sidstnævnte er først kommet med på holdet for ni måneder siden, og de har været medvirkende til den øgede omsætning.

”Det virker lidt som om, kunderne er ude af krisen. Derudover har vi udviklet en række koncepter og ydelser, der har ramt et behov i markedet. Så det kan vi heldigvis mærke på efterspørgslen og vi er i god vækst”, siger afdelingsleder Lars Andersen fra Caverions Servicecenter i Viborg.

Det nybyggede Vestre Landsret er på listen over kunder hos Caverion i Viborg. Servicecentret har løst mange opgaver under opførelsen af landsretten, og der er stadig løbende opgaver. Caverion har stået for det meste af det tekniske design og installationerne. Herudover har virksomheden ansvaret for at administrere de tekniske installationer og alle øvrige faciliteter samt energiforbruget de næste 25 år.

Ambitiøse vækstmål

Finskejede Caverion har over 1.000 ansatte i Danmark fordelt på 13 servicecentre og er målt på omsætning ligger den fjerdestørste teknikentreprenør i Danmark efter Kemp & Lauritzen, Wicotec-Kirkebjerg samt Bravida.

Caverions adm. direktør, Peter Rafn, har tidligere over for Licitationen – Byggeriets Dagblad meldt ud, at målet er doble omsætningen til to mia. kroner inden udgangen af 2017 . Det skal ske gennem opkøb sammen med et vækstmål på 10 procent på forretningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19