23948sdkhjf

Håndværkere glade for udvidede åbningstider

STARK har succes med længere åbningstider i byggecentrene
STARK valgte i foråret at udvide åbningstiderne i samtlige 90 forretninger over hele landet og på Grønland. Fem af dem (i henholdsvis Aalborg, Risskov, Holstebro, Odense og Glostrup) holder endda åbent helt fra kl. 6.00 til kl. 18.00 alle ugens 7 dage.

Og at dømme ud fra kundernes respons er de nye udvidede åbningstider blevet et regulært hit blandt håndværkerne, fortæller STARKs salgsdirektør Britta Stenholt:

- Rigtigt mange har taget godt imod tiltaget, og det er faktisk gået over forventning. Ikke kun i forretningerne i Aalborg, Risskov, Holstebro, Odense og Glostrup, som betjener de største byggepladser, men over hele landet. Kundernes tilbagemeldinger har været utroligt positive, ligesom de flittigt benytter sig af muligheden for at købe materialer i ydertimerne.

Optimering af arbejdsdagen
Sammen med åbningen af det døgnåbne byggecenter, STARK City 24-7 på Fragtvej i København, der i foråret desuden lancerede levering døgnet rundt, afspejler udvidelsen af åbningstiderne STARKs ambition om løbende at optimere håndværkerens arbejdsdag.

Her gælder det ikke mindst om at sikre en tilgængelighed af materialer og services, som matcher behovet både på byggepladserne og villavejene. Britta Stenholt forklarer:

- De udvidede åbningstider gør, at kunderne i langt højere grad selv kan tilrettelægge tiden fleksibelt efter deres behov – helt i tråd med tidsånden. En håndværker, der henter sine materialer i de tidlige morgentimer eller sent om eftermiddagen, undgår f.eks. lettere myldretidstrafikken, så arbejdstiden udnyttes mere effektivt. Det betyder igen, at han får lettere ved at skabe værdi for sine egne kunder.

- Det handler for os om at skabe de bedst mulige rammer omkring håndværkerens arbejde. Den landsdækkende succes med de udvidede åbningstider viser, at kunderne i høj grad ønsker fleksibilitet. Vi arbejder hver eneste dag på at optimere og tilpasse vores løsninger og services, så de afspejler kundernes ønsker og behov, runder hun af.

Ud over at give håndværkerne mulighed for indkøb i ydertimerne leverer STARK også materialer til byggepladser over hele landet 1448 gange om dagen – svarende til lidt over en leverance i minuttet døgnet rundt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109