23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos blandt andre Enemærke & Petersen, Inwido og Pro Tec Vinduer.
Alectia
Peter Anker Olsen er ansat som chefrådgiver med tilknytning til afdelingen Bygherrerådgivning i Virum, der leverer lejerrådgivning, investorrådgivning og Teknisk Due Diligence til private og offentlige bygherrer. Han er uddannet civilingeniør i 1985 og har arbejdet som bygherrerådgiver og projektleder hos en række rådgivere i Danmark.

Ulrik Gervig er ansat som junioringeniør i afdelingen Food i Odense, hvor han skal arbejde med installationer og projektering af køl og procesventilation. Han er uddannet bygningsingeniør i 2014 og har siden arbejdet hos Cowi i Vejle og Tanzania.

Ilmi Useinovski er tiltrådt som ingeniør i afdelingen Pharma i Virum, der leverer ingeniørydelser primært inden for ventilation til pharmaindustrien. Han er uddannet maskinmester i 2015 og har sine kernekompetencer inden for El, mekanik og projektarbejde.

Enemærke & Petersen
Randi Loberg Løns er ansat som kontorassistent i Brabrand-afdelingen.

Simon Stage Jacobsen, nyuddannet bygningskonstruktør, er ansat som byggeleder Brabrand-afdelingen.

Inwido Denmark
Kristina Kristensen, 28, er tiltrådt en nyoprettet stilling som økonomiassistent. Hun er uddannet kontorassistent hos Aalestrup Tømmerhandel og har flere års erfaring fra forskellige bogføringsfirmaer.

Outline Vinduer
Susanne Ebbesen, 51 år, er tiltrådt i en nyoprettet stilling som planlægningsassistent med ansvar for bestilling af materialer og klargøring af dokumentation til produktionen. Hun kommer senest fra en stilling som planlægger hos Necas A/S.

Pro Tec Vinduer
Birgit Eg Nygaard, 41 år, er tiltrådt i en nyoprettet stilling som salgskoordinator med ansvar for løsdelssalg og ordrebehandling for håndværkerteamet. Hun er uddannet kontorassistent og kommer fra en intern stilling i virksomheden, hvor hun siden 2001 har beskæftiget sig med salg og service.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094