23948sdkhjf

Lindpro flytter ind hos MT Højgaard

Bofællesskab skal udfolder synergierne mellem Lindpro og MT Højgaard i Kalundborg
I slutningen af august måned flytter Lindpro i Kalundborg ind hos moderselskabet MT Højgaards afdeling på Hareskovvej 13, ligeledes i Kalundborg.

Flytning til MT Højgaards adresse med har til formål at styrke samarbejdet omkring fælles projekter yderligere mellem de to selvstændige virksomheder.

- Med flytningen kommer vi tættere på hinanden i hverdagen, og vi kan nemmere optimere processer og koordinere fælles opgaver. For vores kunder betyder det, at vi hurtigere kan forudse og afhjælpe udfordringer gennem løbende dialog, siger udtaler Lars Kent, regionschef hos Lindpro.

Afdelingschef hos MT Højgaard, Wouter Slooten tilføjer:
- Vi har haft et godt samarbejde med Lindpro i mange år, og vi glæder os til, at de flytter ind. Vi får en daglig kontakt og vidensdeling, der vil styrke fremdriften i vores fælles byggesager. For vores bygherrer betyder det, at vi hele tiden kan justere og tilpasse indsatsen. Det giver os mulighed for at beregne endnu skarpere priser for vores kunder.

Klar til nye opgaver
Lindpro har over en længere periode haft fokus på at tilpasse organisationen i Kalundborgafdelingen til den lokale markedssituation. Formålet har været at sikre de rette kompetencer og medarbejdere i huset til at servicere nye og eksisterende kunder.

Lindpro hjælper med drift og vedligehold på alle former for tekniske anlæg og installationer til industri, erhverv, bygning og bolig. Lindpro har samlet en lang række kompetencer under samme tag, hvilket betyder, at kunden kun behøver ringe til én leverandør.

Blandt kompetencerne er el-installation, sikkerhedsløsninger, VVS, skræddersyede serviceaftaler, energivejledning og Hard Facility Management m.fl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109