23948sdkhjf

Fra Bravida-leder til selvstændig

Claus Jensen fra Hadsund tror på gode tider i branchen og springer ud som iværksætter.
Det er håbet om gyldne tider i byggebranchen, der har fået Claus Jensen fra Hadsund til at opsige sit faste lederjob.

Den 39-årige el-installatør fra Hadsund var i næsten 10 år projektleder. Senest i to år hos Bravida. I denne måned er han startet som selvstændig med virksomheden CJ Electric.

- Det er en mangeårig drøm om skabe min egen virksomhed, der nu er en realitet. Jeg mener, at det er nu, at chancen byder sig med de positive takter, der er i byggebranchen, siger Claus Jensen til Building Supply.

Fra et vellønnet job hos en større teknikentreprenør er han altså nu sprunget ud og landet på sin egen bare bund og som enkeltmandsvirksomhed. Han er startet med nogle enkelte opgaver, som har ligget i støbeskeen. Både privatopgaver, erhvervsopgaver og i byggeriet. Håbet er, at det kan vokse til at inkludere medarbejdere.

- Det føles rigtig godt. Jeg tror og håber, at det er den rigtige beslutning. Jeg har brugt mit netværk rigtig meget og talt med folk om, hvordan det er at være selvstændig.

Netværket er også nøglen til en god start, tror han. Hans markedsføring er et godt rygte fra mund til mund. Omdrejningspunktet er Hadsund, men han vil ikke sætte grænse for, hvor langt han vil køre. Som spidskompetence nævner han sin erfaring fra byggeprojekter.

- Men jeg prøver at være stærk på både service og entreprise.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125