23948sdkhjf

Silvan åbner byggemarked nummer 42

Byggemarkedskæden åbner nu en permanent forretning i Næstved
Byggemarkedskæden Silvan opruster nu på Sjælland og åbner på lørdag sit byggemarked nummer 42 i Næstved.

Beslutningen om at etablere sig i Næstved skyldes både kundeefterspørgsler samt kædens ønske om at komme tættere på kunderne i Næstved-området.

”Vi har længe ønsket at etablere os permanent i Næstved, og vi er meget tilfredse med beliggenheden på Erantisvej. Særligt er vi glade for at have fået tilladelse til at etablere adgang til butikken direkte fra Østre Ringvej. De gode tilkørselsforhold er med til at gøre det ekstra nemt for vores kunder”, siger Freddy Lauridsen, der er adm. direktør i Silvan.

Nemt at handle

Det nye byggemarked er på 1.650 kvm og udendørsarealerne tæller yderligere 1.790 kvm fordelt på havegård, trægård og drive-in, hvor kunder, der bruger bilen som indkøbsvogn, kan betale ved drive-in skranken på vej ud i stedet for at skulle ind i butikken.

”Det har været vores overordnede mål at skabe en butik, hvor det er nemt at handle. Derfor har vi lavet en indretning, der giver kunderne et hurtigt overblik omkring sortimentet i de forskellige afdelinger”, siger varehuschef Nickolas Dufour, der kommer til at stå i spidsen for 25 ansatte i det nye byggemarked

Ikke første gang

Det er i øvrigt ikke ikke første gang, ivrige gør-det-selv’ere kan handle i Silvan i Næstved.

I 2013 åbnede kæden en sæsonbutik, Silvan Garden, der fra maj til september solgte alt godt til haven. Butikken fik mange kunder til at efterspørge en egentlig Silvan-butik i Næstved-området.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109