23948sdkhjf

Her kan du både tage selv og få prof-rådgivning

Nyindrettet håndværkerbutik i Herlev er indrettet i samråd med kunderne
Der var kø lige fra morgenstunden, da dørene før sommerferien blev åbnet til Carl Ras’ nyindrettede håndværkerbutik på Mileparken i Herlev. Håndværkere stod i kø, længe før butikken åbnede kl. 6.00 for at få del i de mange gode tilbud, som butikschef Chris Warburg diskede op med i dagens anledning.

- Vi havde op i mod 1.000 betalende håndværkere gennem kasseapparaterne på åbningsdagen, siger Chris Warburg til Mester Tidende.

Den 31-årige butikschef lægger ikke skjul på, at han er stolt af sin butik og sine medarbejdere, som har knoklet med ombygningen samtidig med, at de har betjent håndværkerne

- Et godt arbejdsklima og et godt fællesskab på arbejdspladsen smitter jo alt andet lige også af på vores kundebetjening. Så derfor er vi meget bevidste om begrebet medarbejdertrivsel, understreger Chris Warburg.
Selvom butikken er stor – meget stor – så er det let at finde rundt. Og der lægges op til, at kunderne selv finder varerne og går til kassen.

Hvis kunderne har behov for rådgivning, så er der etableret en rådgivningskasse, hvor de kan få den samme, grundige rådgivning og vejledning som tidligere

Gode tilbagemeldinger
- Vi har naturligvis spurgt vores kunder hvordan de helst vil have det, når de handler hos os. Og resultatet afspejler sig i den nyindrettede butik, som allerede har fået en rigtig god velkomst, siger Chris Warburg.

Han forklarer, at der både har været positive og negative tilbagemeldinger. Heldigvis flest af de positive og de negative danner løbende grundlag for overvejelse og modifikationer.

- Hele ideen er jo, at vi ved at lytte til vores kunder kan være en effektiv samarbejdspartner for håndværkerne bl.a. når de handler her i butikken. Tid er penge og vores opgave er at hjælpe kunderne til at købe de rigtige ting så hurtigt som muligt, understreger Chris Warburg.

18.000 varenumre
- Nogle kunder har udtrykt bekymring for om tag-selv-varerne-på-hylderne konceptet betyder, at man så ikke længere kan få hjælp af professionelle Carl Ras-folk. Det kan man naturligvis. Lige så meget som man ønsker, og ligeså meget som tidligere.

Ideen er, at håndværkerne ved selv at finde de varer på hylderne som de kender og ikke behøver rådgivning omkring, hurtigt kan handel ind, fylde bilen og komme afsted til byggepladsen, forklarer Chris Warburg. Samtidig er håndværkerne måske mere opmærksomme på alternative eller nye metoder eller produkter.
I den 2.400 kvm. store butik i Herlev er de fri adgang til mere end 18.000 varenumre fordelt på 950 meter reoler.


Kilde: byggecenter, Carl Ras

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078