23948sdkhjf

Den mest velbesøgte Have & Landskab nogensinde

Knap 11.000 gæster gav rekord for Have & Landskab
Have & Landskab 2015 blev den mest velbesøgte i udstillingens 23-årige historie. Messen satte således ikke bare rekord i antallet af udstillere men også i antallet af gæster, da hele 10.829 gæster besøgte den grønne branches egen fagudstilling i løbet af de tre udstillingsdage, og det slår rekorden fra 2009, hvor 10.488 fagfolk troppede op. Derfor var det også en stolt (og træt) udstillingsleder, som lukkede og slukkede efter en vellykket udstillling.

”At vi får 10.829 gæster, er i den grad kronen på 1½ års forberedelser og resultatet af en meget stor indsats fra vores udstillere og bestyrelse med hensyn til at få markedsført Have & Landskab. Og det er en understregning af, at Have & Landskab for det første er branchens handelsplads og for det andet er hele branchens mødested,” understreger Kristian Larsen. Have & Landskabs formand, slotsgartner og adjungeret professor Palle Kristoffersen har ikke svært ved at opsummere årets udstilling med en enkelt sætning.
”Det er en kanonsucces. Og vi har gjort det på trods af et skybrud torsdag. Det synes jeg, at hele holdet bag udstillingen kan være meget stolte over,” siger Palle Kristoffersen.

Artiklen er en del af temaet Have & Landskab '15.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234