23948sdkhjf

Rahbek Brande får millionordre i Ølstykke

Et gennembrud på det sjællandske vvs-marked for jysk aktør, som skal installere i 60 familieboliger.
Gert V. Larsen, vvs-installatør og partner hos Rahbek Brande, er stolt og beæret over, at det midtjyske firma har landet fødderne solidt på Sjælland, når man nu gennemfører et projekt med vvs og ventilation i et boligbyggeri i Ølstykkke, det såkaldte Egevænge-projekt. Den største opgave, som den 100 år gamle virksomhed har haft på Sjælland.

- Alle badeværelser leveres præfabrikeret og komplette og hejses ned i byggeriet. Vores opgave er at få alt til at fungere med vand, afløb, varme og ventilation. Det er en opgave, der passer godt til os, fordi den både omfatter vvs og ventilation, og vi er glade for igen at kunne vise det jyske flag på Sjælland, siger han.

Rigtige kompetencer og rigtig pris var afgørende for, at Rahbek Brande fik opgaven. Det siger Ib Wulff Andersen, projektleder hos O. Adsbøll & Sønner, som er totalentreprenør.

- Det er vigtigt for os på sådanne projekter, at vvs- og ventilationsleverancen ligger hos samme underleverandør, men endnu vigtigere er, at aftaler overholdes, kommunikationen er god og samarbejdet glider. Og det gør det med Rahbek Brande, siger han.

Danske Almennyttigt Boligbyggeri (DAB) er bygherre, Dorte Mandrup Arkitekter er arkitekt og O. Adsbøll & Sønner A/S totalleverandør på byggeriet, som skal stå klar i marts 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094