23948sdkhjf

MgO-plade krig for millioner

Entreprenør sender regningen for udskiftning af MgO-plader videre til underentreprenør, som sender regningen videre til leverandøren
En kæmperegning er formentligt på vej til EMR murer og entreprenør A/S, efter at der er monteret MgO-vindspærreplader på AAB Vejles afdeling Løget, hvor entreprenørfirmaet har haft entreprisen. Og EMR murer og entreprenør er klar til at sende regningen videre til Roust Træ A/S, som har været underentreprenør på opgaven.

Det er ifølge adm. direktør Per Breinbjerg, EMR murer og entreprenør A/S, der som underentreprenør har valgt at bruge MgO-plader som vindspærre

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad.

For Roust Træ A/S er udsigten til en millionregning en katastrofe.
Firmaet blev tilbage i marts reetableret efter at være blevet erklæret konkurs i forbindelse konkursen i E. Pihl & Søn.

”Det er en katastrofe uden lige. Det undrer mig, at pladen har kunnet slippe igennem alle de kontroller, som produkterne skal igennem. Jeg ved ikke, hvad det kommer til at betyde, men det bliver et værre juridisk tovtrækkeri.
Pladerne var gennemprøvede og godkendt, så det bliver et forsikringsspørgsmål, og vi sender regningen videre til dem, vi har købt pladerne af, så det kommer ikke til at betyde en ny konkurs”, siger Claus Pedersen, der er medindehaver af Roust Træ A/S til Licitationen-Byggeriets Dagblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082