23948sdkhjf

Har du de rigtige apps?

Der findes en guldgrube af værdifulde apps, som kan være med til at forbedre bundlinjen for enhver håndværksmester - men der er også meget skrammel imellem
"De danske håndværksmestre og deres svende er i den grad med på den mobile platform. Det flyder med smartphones og tablets i byggeriet og det vidner om en branche, som på ingen måde er teknologiforskrækket og som kan se de store fordele der ligger i at have effektive IT-værktøjer."

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Mester Tidende,

"Et af de værktøjer, som især vinder frem i denne tid er app’en – altså det lille program du downloader og som kan løse specielle opgaver. Det kan være alt fra vejrudsigten og badevandstemperaturen til apps, der hjælper med opmåling og materialevalg.

Der er sådan set intet ondt at sige om apps – andet end at det kan være svært at vide om de er noget værd før man har prøvet dem. Men sådan er det jo med så meget. Hvis man ikke investere tid og hjernevindinger i at sætte sig ind i tingene, så er man alligevel kun nået halvvejs. Også hvis man bruge apps, " understreger Mester Tidendes chefredaktør.

"Det helt store problem er naturligvis, at indholdet af apps’ene helt og fuldt er styret af dem der sender dem på markedet. Her er det en god regel, at man har tillid til folkene bag apps’ene.

Når det er sagt, så ligger der en guldgrube af værdifulde apps, som kan være med til at forbedre bundlinjen for enhver håndværksmester. Nogle mestre kan ligefrem køre hele forretningen via forskellige apps – og ofte næsten omkostningsfrit.

Det er dog vigtigt at huske, at det som regel altid betaler sig at vurdere, hvad man forventer at få ud af sine IT-værktøjer. Sådan er det også med apps – og især dem, som du forventer kan hjælpe dig til at blive mere effektiv og dermed øge både omsætning indtjening, " hedder det på lederplads i Mester Tiende.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141