23948sdkhjf

Vagtskifte i STARK Hobro

Trælastdirektør Asbjørn Schrum stopper efter sammenlagt 35 år i trælastbranchen i Hobro.
Fra den 1. november bliver det den gamle Hobro-dreng Torben Hald Christensen, der kommer til at stå i spidsen for STARK Hobro. Det sker efter, at lederen gennem alle årene på Lucernevej, Asbjørn Schrum, har valgt at trække sig fra jobbet. Torben Hald Christensen kommer fra en stilling som Butikschef i STARK Aalborg, men er født og opvokset i Hobro, hvor han stadig har familie.

I foråret overgik XL – Hobro Ny Trælast til at blive en del af STARK-kæden, hvorefter den blev slået sammen med den daværende STARK forretning på Brogade. Sammenlægnings- og overgangsperioden er nu afsluttet og derfor mener Asbjørn Schrum, at det er tid til at gøre plads til nye og yngre kræfter:

”Det har været en meget stor og meget spændende opgave, og jeg føler nu, at jeg ikke kan tilføre yderligere til processen. Nu kommer Torben til med friske STARK øjne og det kan sikre det videre forløb af det generationsskifte, som vi igangsatte ved overdragelsen af XL - Hobro Ny Trælast til STARK. Det var ikke min plan at stoppe nu, da STARK overtog. Men jeg vil gerne understrege, at det er 100 % min egen beslutning at komme videre. Jeg har i løbet af processen fundet ud af med mig selv, at det var bedre at lade yngre og stærkere kræfter komme til. Det sikrer et godt fokus på den strategi for vækst og udvikling, der er for forretningen. Og det er vigtigt for såvel kunder som kolleger.”

Vender hjem til Hobro
Den kommende trælastdirektør, Torben Hald Christensen, er født og opvokset i Hobro. Han har igennem sit voksenliv boet i Aalborg, hvor han har gjort karriere i den lokale STARK-forretning, en af landets største. Nu vender han snuden sydpå til hjemstavnen og en mindre forretning.

Det giver Torben Hald Christensen en noget anden hverdag end han har været vant til. Men han glæder sig til at komme i gang, og glæder sig over muligheden for at skulle lede en forretning, der er stærkt forankret i lokalsamfundet og hvor han har et godt kendskab til området.

”Jeg har i mange år sagt, at jeg ikke ville arbejde i andre STARK forretninger end Aalborg og Hobro, og nu har jeg så fået chancen for at komme til Hobro. Det var ikke et svært valg. Jeg har stadig mange forbindelser i byen og kender flere af de gode kolleger der er i forretningen, så jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg har prøvet flere funktioner i Aalborg og udviklet en stor del af forretningen, så nu ser jeg frem til nye udfordringer som trælastdirektør,” fortæller Torben Hald Christensen.

Ingen planer for fremtiden
Asbjørn Schrum har endnu ingen planer for, hvordan fremtiden skal se ud. Han ser frem til, i den kommende tid at erstatte en lang arbejdsuge med mere tid til familie, venner og netværk, samt mere tid til at dyrke passionerne – naturen, sejlbåden, gokarten og skisporten:

”Jeg har ingen planer overhovedet. Jeg har altid sagt til folk, at de skulle prøve at tage nogle måneder og tænker over deres liv og karriere, og det vil jeg selv prøve nu. De næste tre måneder vil jeg holde ”orlov” og bruge tiden til at tænke over hvilken retning mit liv skal tage nu. Jeg tager ingen beslutninger om nyt job eller andet i de næste måneder. Jeg vil blot nyde, at have god tid.”
Der vil blive afholdt en velkommen- og afskedsreception i Hobro Teaterrestaurant torsdag d. 22. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078