23948sdkhjf

Mester, du skal på skolebænken!

Vigtigt, at mester giver sig tid til at øge sine kompetencer, skriver Mester Tidende
”Hvornår har du sidst være på kursus eller deltaget i et efter- eller videreuddannelsesforløb?”
Mange vil nok huske tilbage på de glade dage på teknisk skole, som det seneste sted, hvor de har haft bagdelen i sædet og siddet stile og lyttet til en faglærer. Er dit svendebrev ikke helt frisk, og har du ikke videreuddannet dig siden da, så er det på tide!

Det handler nemlig i sidste ende om omsætning og bedre bundlinje. Viden er magt!

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup i Mester Tidende

Du har travlt
"Som håndværksmester har du forrygende travlt og skal du have bare en lille chance for at får dagligdagen til at hænge sammen, så vil der ikke være tid til, at du sætte dig på skolebænken. Men du bliver nødt til at skaffe dig tid til at øge dine kompetencer. Det er lettere sagt end gjort, men det handler om prioritering.

Du er sikkert benhård til at prioritere de mest nødvendige arbejdsopgaver for dig selv og dine folk i dagligdagen. Du er sikkert rigtig dygtig til at få tingene til at lykkes, når det gælder opgaveløsning. Hvorfor kan du så ikke ”trylle” lidt mere og få tid til at efteruddanne dig?
Det kan du selvfølgelig godt. Og du bør kommer i gang hurtigst muligt", skriver Mester Tidende.

Du kan, hvis du vil
"Desværre kan videre- og efteruddannelsesjunglen være en jungle at bevæge sig rundt i. For hvad er det egentlig du skal blive bedre til?

Det spørgsmål skal du sådan set selv svare på. For mange mestre kan det, ud over en faglig opdatering, handle meget om at få pudset leder-kompetencerne af – og netop inden for det felt er der en række meget seriøse uddannelsesudbydere.

Men ikke nok med, at du som mester skal tænke på at udvikle dine egne kompetencer. Du skal også sørge for, at dine svende f.eks. har styr på de meste effektive arbejdsmetoder. Alt sammen midt i en travl hverdag. Men du kan godt få det til at lykkes. Hvis du vil – og hvis du vil gøre din virksomhed endnu bedre", fremhæver chefredaktør Klaus Tøttrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188