23948sdkhjf

Kabel og ledninger i jorden med ny Terex

Terex lancerer en ny 8,5 tons gravemaskine, som er forbedret på en lang række områder i forhold til lillebroderen. Maskinhuset A/S har store forventninger til salget af den nye model, TC 85.
Komfort og funktionalitet er to kodeord, der kendetegner den nye gravemaskine Terex TC 85. Sammenlignet med den lidt mindre TC 75 på 7,5 tons er førerkabinen væsentlig større.

”Det betyder først og fremmest bedre udsyn til maskinføreren, lavere indstigningshøjde, mere benplads og temperaturstyret klimaanlæg. Komfort er et omdrejningspunkt i Terex’ produktudvikling,” siger salgschef Tommy Bergmann fra Maskinhuset A/S, som har hovedkontor i Horsens og afdeling i Slagelse.

De fleste af maskinens funktioner er integreret i Terex Smart Control, som giver maskinføreren det store overblik bl.a. over alle justerbare funktioner. Maskinen har en lav total højde på kun 2600 mm, hvor lillebroderen har en højde på 2720 mm, og netop den lave totalhøjde sikrer flere transportmuligheder. Monobommen er forlænget med 390 mm i forhold til TC 75 - for at opnå længere gravedybde, rækkevidde og større aflæsningshøjde (4550 mm).

Nyt es i serien

Gravemaskinen drives af den nye 4-cylindrede 75 hk Deutz Common Rail dieselmotor med vedligeholdelsesfri katalysator - EU Stage 3B, EPA TIER 4 final.

Olieføring og regulering af olieflow til tiltskovl, sortergrab og hurtigskifte er standard på gravemaskinen, som fås med forskellige undervognsvarianter; gummibælter, Road Liners og stålkæder.

”Vores kunder har efterspurgt en model, som vel at mærke er større end 7,5 tons, men mindre end 12,5 tons. Nu har vi så fået TC 85, som vi forventer bliver en af vores mest solgte modeller i midi-klassen de næste år,” forklarer Tommy Bergmann.

Maskinhuset har allerede solgt et par håndfulde af den nye Terex TC 85, som blev lanceret i Europa i sidste måned.

sigh

Fakta Terex TC 85
Model: Terex TC 85
Egenvægt: 8,5 tons
Motorydelse: 75 hk Deutz
Gravedybde: 4520 mm
Rækkevidde: 7650 mm
Bredde: 2330 mm
Total højde: 2600 mm
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094