23948sdkhjf

LM Byg A/S på vej mod rekordår

LM BYG A/S lukker første halvår med rekord i både omsætning, overskud og ordrebeholdning
”Vi har en god hitrate på opgaverne og fastholder de seneste års høje momentum med en solid og kontrolleret, organisk vækst”.

Det er adm. direktør og ejer af LM Byg A/S Carsten Mindegaard, der gør status over første halvår med endnu et økonomisk rekordregnskab i firmaets snart 30-årige historie med konstante overskud.

”Omsætningen i første halvår er tæt på en kvart milliard, vi har mere end en halv milliard kroner på ordreblokken og er i år prækvalificeret til opgaver for over en milliard kroner, ligesom vi i årets første seks måneder har landet et tocifret million overskud til bundlinjen, fastslår Carsten Mindegaard, der i øvrigt forventer et samlet overskud for året på ” plus 25 millioner kroner”.

LM Byg A/S stærkt rustet
Carsten Mindegaard pointerer – bl.a. med afsæt i nye store råhusentrepriser for Novo Nordisk og Skanska A/S - at LM Byg A/S står stærkt i konkurrencen på et marked, hvor byggeteamet på de store byggeopgaver i stadig større grad sættes af mellemstore betonvirksomheder med solid økonomi og kompetencer til at løfte og styre en stor egenproduktion indenfor anlæg, beton og råhus.

”Samtidig med at tilfredse kunder vender tilbage efter mere og nye uopfordret kommer til, oplever vi øget interesse fra bygherrer og rådgivere på de helt store byggesager og vi står på alle parametre stærkt i konkurrencen om opgaverne.

Vi har en bundsolid økonomi baseret på 28 år med et positivt resultat, Vi har en stor egenproduktion baseret på højeffektive styringsredskaber til økonomi, risici og produktion, og vi råder over markedets formentlig stærkeste teams af betonspecialister med dybgående erfaring og kompetencer indenfor råhusbyggeri og hovedentrepriser”, konstaterer Carsten Mindegaard, idet han samtidig understreger, at markedet er præget af knivskarp og vedholdende konkurrence.

Knivskarp konkurrence
”Kravene er benhårde, og virksomhederne er konstant under pres for at levere mere og hurtigere i en bedre kvalitet til samme pris.

Det er lige som i elitesportens topprofessionelle atleter: Vi kæmper på marginaler, ’godt nok’ er ikke et udtryk, vi bruger, og der er ikke plads til at hvile på laurbærrene. Vi må konstant sætte nye mål. Vi må konstant udvikle, forny og tilpasse forretningen til de gældende markedsvilkår.

Vi vil være de bedste, og vi er stolte over at komme stærkt i mål som en af branchens mest lønsomme og succesrige virksomheder, men samtidig ved vi, at der altid er plads til at blive lidt bedre. Det er en proces, som aldrig stopper, og hos LM Byg A/S har vi, ligesom topatleten gjort den proces til en livsstil, der gennemsyrer alle vores gøremål”, fortæller Carsten Mindegaard.

Mange opgaver i gang
Med en omsætning på vej mod en kvart milliard og opgaver for en god del mere på ordreblokken, fortsætter LM Byg A/S de seneste års høje momentum og lander alle tiders bedste halvårsregnskab i virksomhedens 28-årige historie.

Virksomheden, der beskæftiger 150 højt specialiserede medarbejdere med spidskompetencer indenfor hovedentrepriser, beton og råhus samt anlæg, har henover sommeren – foruden opstart på byggeriet af Bostedet Lundebo i Dianalund – bl.a. afleveret nyt parkeringshus-ikon ved Rigshospitalet, ligesom virksomheden netop nu på vej til at afslutte den store råhusentreprise på det nye superfængsel på Falster.

Derudover gør LM Byg A/S i disse uger klar til at tage hul på arbejdet med
råhusentreprisen på nyt stort Novo-byggeri samt byggeriet af 430 nye boliger i Øresund Strandpark, der er udviklet og opføres af Skanska A/S med Sjælsø Gruppen A/S som byggestyrer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205