23948sdkhjf

Man kan alligevel ikke blive installatør på tre måneder

KEA meddelte offentligheden, at man fremover kunne få autorisation efter tre måneders uddannelse. Skolen trækker sin formulering tilbage.
En pressemedarbejder hos KEA – Københavns Erhvervsakademi, bad fredag formiddag Building Supplys redaktion om en rettelse.

Torsdag bragte Building Supply en artikel om uddannelsesinstitutionen, hvor det fremgik af en pressemeddelelse, at det fremover ville være muligt at opnå autorisation som boliginstallatør efter kun tre måneder. En uddannelse, som ville give tilladelse til at lave mindre boliginstallationer på el- og vvs-områderne.

Men den udmelding var forkert, erkender, KEA, som fredag bad om at få rettet historien. Nu lyder meldingen fra KEA, at man skal opnå mellem 35 og 40 ECTS-point i uddannelsessystemet.

KEA’s pressemedarbejder henviser til programchef Jette Mølholm for at få opklaret, hvordan fejlen kunne ske.

Over for Building Supply forklarer Jette Mølholm, at det vil være vanskeligt at opnå de krævede point på tre måneder. Typisk vil forløbet tage væsentlig længere tid.

- Det er os, der har begået en fejl, svarer Jette Mølhom

- Sagen er, at vi har sendt en pressemeddelelse ud. Vi er opmærksomme på, at en tre måneders angivelse ikke er svarende til det korrekte, og derfor tager vi skridt til at rette fejlen, siger hun til Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125