23948sdkhjf

Medlemmerne er godt tilfredse med Dansk Håndværk

Medlemsvirksomhederne er mere tilfredse end Dansk Håndværk forventer
Dansk Håndværk har tilfredse medlemsvirksomheder - mere tilfredse end arbejdsgiverorganisationen selv havde forventet.

Organisationen har netop gennemført en undersøgelse blandt medlemmerne om, hvor tilfredse de er med organisationens service.

Resultatet overrasker. For selv om de dagligt forsøger at løse problemer for virksomhederne, havde de ikke forventet, at tilfredsheden var så udbredt. Hvert tredje medlem har anonymt svaret, at de er yderst tilfreds med den service de får, og hver anden, at de er tilfredse. Kun en procent at virksomhederne siger, at de er utilfredse, og slet ingen har været meget utilfredse.

”Selvfølgeligt er man ikke medlem af en forening, hvis man over lang tid har været meget utilfreds, men vi havde dog forventet, at der var flere, der lå i midtergruppen, hvor de sparede lidt på roserne”, lyder det fra Morten Frihagen, der er direktør i Dansk Håndværk.

”Men vi skal nok finde en måde at bruge resultaterne på alligevel. Undersøgelsen går ned i en lang række detaljer, og vi kan for eksempel se, at en del medlemmer ikke var klar over, hvor mange materialer og informationer, de kan finde på vores hjemmeside. Det er en ting, vi kan stramme op på. Der er også nogle af de ydelser, vi faktisk tilbyder, som en del arbejdsgivere ikke har kendt til. Det skal vi gøre bedre”, siger han.

Skal sætte retningen
Medlemsundersøgelsen skal være grundlag for det arbejde bestyrelsen for Dansk Håndværk netop er gået i gang med. Det skal sætte retningen for de emner, foreningen prioriterer i de kommende tre år.

Niels Techen, formand for Dansk Håndværk, er også sikker på at det, trods rosen, er muligt at finde kritik.

”Jeg kan for eksempel se, at hver fjerde medlemsvirksomhed sjældent bruger vores vejledning og hjælp i forbindelse med APV’en. Arbejdspladsvurdering er ellers et af de problemer, som specielt de mindre virksomheder ofte løber ind i, så der er et af de punkter, hvor vi kan løfte vores service”, mener han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079