23948sdkhjf

Får du nok udbytte af din virksomhed?

Vil man øge sin lønsomhed, så skal man ikke vente til årets sidste dag med at tjekke sin økonomi
Vintermånederne nærmer sig, og det er ved at være den tid, hvor årsregnskabet skal laves, men hos Dansk Byggeri opfordrer man byggebranchens virksomheder til at tjekke de økonomiske nøgletal løbende. Derfor har Dansk Byggeri indgået et samarbejde med Deloitte, og arrangeret en kursusrække ved navn ”Øg din lønsomhed”.

”Vil man øge sin lønsomhed, så skal man ikke vente til årets sidste dag med at tjekke sin økonomi”, siger projektchef i Dansk Byggeri, Jørn Jensen til Mester Tidende.

Brug dine nøgletal
Og struktur er vigtigt for en virksomhed, der gerne vil øge sin lønsomhed. Dansk Byggeri anbefaler bl.a., at man i højere grad bruger sine økonomiske nøgletal som indikatorer for virksomhedens fremtidige retning.

”Det er vigtigt at holde øje med sine nøgletal, for de giver udtryk for virksomhedens situation og velbefindende, og det giver mulighed for at rette op på dårlige delresultater eller på at gøre gode resultater endnu bedre”, siger projektchef Dansk Byggeri, Jørn Jensen.

Han opfordrer desuden flere virksomheder til at sætte finanserne i system, så de med jævne mellemrum kan udføre en gennemgang af økonomien, og det er netop det, som kursusrækken ”Øg din virksomhed” skal give kompetencer til.

Dansk Byggeri sætter bl.a. fokus på lønsomhed på en messe den 11. og 12. november i hhv. Taastrup og Aarhus. Læs mere om messen her:

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078