23948sdkhjf

Gammel vvs-mester blev pludselig kriminel

Dog er han "ikke en klytmager", sagde dommeren til 75-årig vvs-mand og straffede ham mildt for ulovligt arbejde.
En 75-årig vvs-installatør, som i 32 år har arbejdet autoriseret, er blevet dømt for at fortsætte med installationer, selv om han har solgt sin andel i sit firma.

Det skriver regionalavisen JyskeVestkysten.

Retten i Haderslev behandlede sagen tidligere i oktober. Der forklarede den 75-årige, at han følte sig snydt for 50.000 kroner, da han blev købt ud af sit firma. Penge, som han mente at have til gode for en konkurrenceklausul.

I stedet for at lægge værktøjet på hylden, færdiggjorde han et badeværelse, som det fælles firma havde påbegyndt. Det var ulovligt og førte til domsfældelse i retten i Haderslev.

Derudover tilstod han at have tilsluttet en enkelt vandvarmer ulovligt, men han blev frifundet for en anklage om at have udskiftet en hovedvandledning og repareret et ødelagt vandrør, fordi det skete under ansættelse i et andet vvs-firma med autorisation.

Bøden blev sat lavt til 7500 kroner. Dels på grund af hans alder.

- Det er min opfattelse, at du er en rigtig dygtig mand på dit felt. Du har haft autorisation i 32 år. Du er ikke en klytmager, men du skulle have søgt din autorisation, sagde dommer Leon Fredgaard i retten i Haderslev.

Det seneste vvs-firma, den 75-årige har været tilknyttet, melder hus forbi over for JyskeVestkysten og siger, at det ikke er den virksomhed, der er involveret i sagen og som har anmeldt den 75-årige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25