23948sdkhjf

REMS Mini-Press på fladt batteri står af sig selv

Den nye akku Mini-Press med fladt batteri giver 50 pct. flere presninger. Og så betyder det flade batteri, at maskinen kan stå selv
Der er lagt en god del erfaring og en god del nytænkning ind i udviklingen af det nye pressværktøj fra REMS.

”Pressværktøjerne fra REMS har altid ligget i den rigtig gode ende af skalaen og den nye 22 V akku REMS Mini-Press er ingen undtagelse”.

Det fastslår Mester Tidendes testhåndværkere efter at have prøvet den nye maskine hos REMS i Køge.

Pris og kvalitet
”Den virker perfekt. Det hele er solidt. Og systemet er til at stole på. Så man kan sådan set ikke forlange meget mere – andet end, at man også lige skal have en skarp pris”, konstaterer testhåndværkerne, med et smil i mundvigen.
For det smitter selvfølgelig også af på prisen, når man vil have kvalitetsværktøj.

Testhåndværkerne understreger, at prisen på ingen måde er ublu. De pointerer blot, at man udover prisen også skal have øje for, at produktet kan serviceres og at der er gode garanti-vilkår. Også i den henseende ligger REMS med helt fremme, mener testhåndværkerne.

Fladt batteri
Men, hvad er det så, der er årsag til al begejstringen.
Ja, til en start, så klarer den nye mini-press 50 pct. flere presninger end forgængeren. Pres-processen tager således blot 4 sekunder,

Hele maskinen vejer blot 2,5 kg. Netop den lave vægt og en god balance gør det let at betjene værktøjet med en enkelt hånd.
”Og så er batteriet blevet fladt – altså designmæssigt. Det betyder, at man kan stille maskinen fra sig og ikke skal lægge den ned som tidligere. Det betyder også, at maskinen er lettere at få fat i og samtidig kan man behandle de steder, man lægger maskinen fra sig, mere skånsomt. Samtidig har det flade batteri skabt en maskine med god balance”, fremhæver testhåndværkerne.

Der er i øvrigt ladetilstandskontrol og-visning på både maskine og batteri, ligesom der er LED-arbejdslampe på batteriet som leveres enten med 1,5 Ah eller 2,5 Ah.

Automatisk tilbageløb
Pressværktøjet har elektrohydraulisk motor med automatisk fremførsel, samt returløb efter presning og klarer at presse samlinger på ø10-40 mm i ø ¾-1 ¼”.

”Det er jo egentlig alt det inde i maskinen, som i sidste ende betyder om der levereres præcisons- og kvalitetsarbejde. Altså når man kombinere det med en let betjent maskine og en dygtig håndværker. Og her er der ikke noget at udsætte på den nye maskine, som tilmed er blevet lidt kortere – med pressestang V 15 er den kun 31 cm. Lang. Og så har maskinen en drejelig presstangholder med automatisk lås, som kan drejes 360. Det gør det muligt at komme til at presse på steder som ellers er svært tilgængelige”, konstaterer Mester Tidendes testhåndværkere.

REMS Mini-Press 22 V


Mester Tidende har testet presseværktøjet REMS akku Mini-Press 22V
Testhåndværkerne mener:
• Handy
• God balance
• Let at betjene
• Presser perfekt
• Lav vægt
Pris (vejl.): 7.995,- kr. i stålkasse med hurtiglader og 1,5 Ah batteri



Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094