23948sdkhjf

Magnetborestander på batteri

Akku magnetborestander fra Milwaukee bore op til 40 stk. 18 mm huller på en enkelt opladning
M18 FUEL teknologien fra Milwaukee har gjort det muligt at fremstille en magnetborestander, som kan hamle op med en 230 V magnetboretander. Det betyder, at man nu kan vælge en maskine uden ledning , men med 18 V batteri.
Som resten af M18 FUEL serien, består den nye M18 FMDP af tre Milwaukee opfindelser - den kulfrie Powerstate motor, Redlithium-Ion 5,0 Ah batteriet og Redlink Plus elektronikken.

Permanet magnet
Milwaukee-ingeniørerne har naturligt nok haft fokus på vertikal boring og på boring over hovedhøjde. Men de har også haft blik for, at skabe en magnetborestander, som er ergonomisk optimeret og designet så den er ekstremt hurtig at placere på arbejdsemnet.

Den permanente magnet giver maksimal sikkerhed. Den permanente magnet fungerer uden strøm, så den fortsat holder sig fast på arbejdsemnet selvom batteriet er fladt. Autostopfunktionen sikrer, at motoren stopper med det samme, hvis maskinen løftes fra arbejdsemnet under boring.

Kernebor op til 32 mm
Magnetborestanderen er udstyret med en 19 mm Weldon-borepatron, så det er let og hurtigt at skifte tilbehør. Der medfølger adaptor til 13 mm borepatron og borehovedet kan højdejusteres – uden brug af værktøj. Det giver mulighed for hurtigt og let at skifte mellem kernebor og metalbor.

Med en 2-trins gearkasse er magnetborestanderen optimeret til kernebor op til 38 mm og metalbor op til 13 mm, hvilket gør den til en meget alsidig maskine.
Den nye magnetborestander er kompatibel med hele M18-serien med over 70 værktøjer – alle drevet af samme batteri.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095