23948sdkhjf

NCC Roads får ny adm. direktør

Kim Krøis bliver ny administrerende direktør i NCC Roads A/S og sektordirektør for NCC Asfalt i Danmark per 1. januar 2016
Som led i den nye koncernstrategi om at skabe lønsom vækst får NCC ny nordisk struktur. I Danmark betyder det bl.a., at Kim Krøis bliver administrerende direktør i NCC Roads A/S og ny sektor direktør for Asfalt i Danmark per 1. januar.

Kim Krøis har 15 års erfaring fra NCC. Han overtager fra Anders Kargo, der bliver nordisk ansvarlig for området Customer & Sustainability i NCC Industry i Norden (tidligere NCC Roads).

"Lige nu fokuserer jeg på at afslutte året godt for kunderne og os samt overdrage opgaver til min afløser. Jeg glæder mig til mit nye job og ved allerede nu, at jeg sammen med mit lederteam vil arbejde endnu mere kundefokuseret og styrke vores interne setup yderligere" siger Kim Krøis om de nye udfordringer forude.

Ny strategiperiode
Anders Kargo bliver siddende i Asfaltindustriens bestyrelse til generalforsamlingen til marts 2016.
"Jeg har været rigtig glad for arbejdet som administrerende direktør i Danmark, hvor jeg har nydt det daglige samarbejde med alle vore fantastiske medarbejdere – sammen har vi skabt gode resultater for NCC. Nu har jeg fået mulighed for at prøve kræfter med en anden rolle i nordisk regi, og det ser jeg frem til," siger Anders Kargo.

Skiftet af direktør kommer samtidig med at NCC træder ind i en ny strategiperiode 2016-2020 med fokus på at skabe lønsom vækst. For NCC Industry, det der i dag hedder NCC Roads, bliver fokus på at levere en overskudsgrad på 4 procent og gennemsnitligt årligt afkast på den investerede kapital på mindst 10 procent under strategiperioden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235