23948sdkhjf

Bygningskonstruktør lufter ny Mustang

Deltog i konkurrence i lokalt STARK byggecenter og endte med en weekend bag rattet i en Ford Mustang
Bygningskonstruktør Søren Overbeck Nielsen fra Frederikshavn hat netop haft fornøjelsen af at køre lokalområdet tyndt i den nye Ford Mustang som vinder af en Ford-konkurrence tidligere på året

”Det var helt fantastisk bare at træde speederen ned og lytte til V8-motoren”, fortæller han om sin oplevelse af sportsvognen, der bl.a. var med på kundebesøg og fik mange hilsener med på vejen fra de andre nordjyske trafikanter i weekendens løb.

Bygningskonstruktør Søren Overbeck Nielsen er sammen med sin kone, der er indretningsarkitekt, indehaver af virksomheden Tømrerarkitekten ApS i Frederikshavn. Han deltog tidligere på året i en konkurrence i byggecenteret STARK Brønderslev om at vinde en weekend med den nye Ford Mustang. Og da telefonen en eftermiddag i slutningen af oktober ringede, var det med beskeden om, at han havde vundet.

”Det kom helt bag på mig, for vi har travlt med firmaet i det daglige, og jeg havde faktisk glemt alt om konkurrencen. Men det var fantastisk at blive ringet af Ford og få at vide, at jeg skulle ud at køre i den nye Mustang. Det er jo ikke så tit, man oplever den slags”, fortæller han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078