23948sdkhjf

Bosch og FEIN sammen om standard-fæste til multicuttere

Bosch og Fein udvikler ny system-standard for 12-punktsfæste til multicuttere
Bosch og Fein, som er markedsledere inden for oscillerende elværktøj, er klar til at lancere et fællesudviklet standard-fæste til multicuttere: Starlock-fæstet. Samarbejdet mellem de to virksomheder har til formål at tilbyde brugerne en ensartet systemstandard med endnu bedre ydeevne samt hurtigere arbejdsproces og mere præcise resultater.

Multicuttere fungerer kun pålideligt og økonomisk, hvis motorens kraft overføres til savklingen eller slibesålen med så lidt modstand som muligt. Derfor er fæstet afgørende i forhold til at sikre en hurtig arbejdsproces og præcise resultater.

Det patenterede Starlock-fæste fungerer pålideligt med oscillerende elværktøj fra Bosch og fra Fein samt med enheder fra andre producenter, som også har et 12-punkts-fæste. Det betyder, at tilbehøret er kompatibelt med de fleste maskiner på markedet.

Tilbehør med Starlock-fæste blive forhandlet under varemærkerne Bosch og Fein. Bosch og Fein tilbyder tre ydelsesklasser: Starlock, StarlockPlus og StarlockMax. Disse ydelsesklasser sikrer, at kun tilbehør, som passer til det respektive maskinoutput, kan spændes på.

I løbet af de næste måneder vil Bosch og Fein også lancere nyt elværktøj med Starlock-fæste.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078