23948sdkhjf

Brug IT til at effektivisere din virksomhed

På Dansk Byggeris IT-Messe 2016 kan du blive introduceret for IT-værktøjer, der kan gøre din hverdag lettere og skabe bedre bundlinje
Vil du have en lettere hverdag, hvor de administrative opgaver kan klares hurtigt og let? Med de rette IT-værktøjer kan du spare dig selv for de sure opgaver og skabe en bedre indtjening. På Dansk Byggeris IT-Messe 2016 står erfarne folk klar til at fortælle om de mange muligheder, der kan hjælpe virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen.

”Administrative opgaver fylder meget i bygge- og anlægsbranchen, men med de rigtige IT-løsninger kan der blive brugt mere tid på at skabe overskud i stedet for at sidde ved computeren. Fokus på messen vil ikke være hvor meget, der skal købes, men i stedet hvor lidt du kan nøjes med. Jeg tror, at mange ville blive overrasket over, hvor stor en hjælp IT kan være i hverdagen, og hvor afgørende de kan være for bundlinjen, siger projektchef i Dansk Byggeri”, Jørn Jensen.

Bedre tilbudsgivning
En af de virksomheder, der har fået en mere overskuelig hverdag ved at implementere IT i det daglige arbejde, er Jan Drøhse Tømrer og Snedker. Tømrervirksomheden, der holder til i Løgumkloster bruger især IT i tilbudsgivningen, og det har givet pote.

”Når vi bruger IT i tilbudsgivningen til kunderne, giver det en ensartethed i vores udregninger, som ellers ville være vanskelig at lave. Det gør det nemt at gennemskue tilbuddet, når det skifter hænder i firmaet, hvor vi ofte er flere om at lave tilbud. Så slipper vi for at bruge tid på at lave en opsamling, fordi vi kan gøre det uden problemer, siger tømrermester Tue Jensen”, fra Jan Drøhse Tømrer og Snedker.

Dansk Byggeris IT-Messe 2016 afholdes den 9. februar i Taastrup, 10. februar i Middelfart og 11. februar i Aarhus.

Klik her og se program og udstillere på Dansk Byggeri IT-messe 2016

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094