23948sdkhjf

Maling-producent opruster sin salgsafdeling

Stigende efterspørgsel på bæredygtige løsninger får Beckers Maling til at ansætte flere sælgere og rådgivere
Stigende efterspørgsel hos offentlige og private bygherrer på flere grønne og bæredygtige løsninger får nu producenten af miljøvenlig maling og lak, Beckers Maling, til at styrke sin salgsorganisation med fire nye salgskonsulenter og en teknisk rådgiver.

Samtidig oplever producenten generelt en mærkbar fremgang i den danske byggebranche.

”Vi har foretaget denne oprustning, fordi vi tror på fremtiden og i høj grad har mærket den generelle fremgang i byggeriet, som vi ønsker at tage en endnu større del af. Oprustningen sker for at optimere kundeservice, men også for at sikre, at vi holder os på forkant med udviklingen i branchen”, udtaler adm. direktør Kenneth Johansen fra Tikkurila Danmark A/S, der ejer Beckers Maling, i en pressemeddelelse.

Bedre rådgivning

De fire nye sælgere skal styrke indsatsen over for kunderne over hele landet, mens den nye tekniske rådgiver skal styrke virksomhedens rådgivning af malerne om produkter, metoder og lovmæssige krav.

”Vi har med tilgangen af de nye ansigter, der alle kommer med omfattende brancheerfaring, fået styrket organisationen, så vi nu kan gå de lysere tider i byggeriet fortrøstningsfuldt i møde. Beckers forventer desuden at kunne opruste organisationen yderligere i 2016”, siger Kenneth Johansen.

Tikkurila Danmark A/S er en del af den finske maling-producent Tikkurila, der er noteret på fondsbørsen i Helsinki.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188