23948sdkhjf

Tømrerelever bygger loungesæt

Fem tømrerelever fra Tradium er udtaget til at deltage i Bosch Innovationsprisen 2016, som handler om at designe og bygge det mest tjekkede loungesæt
Tømrereleverne Morten, Mathias, Martin, Dennis og Alexander fra Tradium er med på et af de ti udvalgte skolehold fra hele Danmark, der skal konkurrere om, hvem der kan designe og bygge det mest tjekkede loungesæt. Eleverne skal anvende genbrugsmaterialer, og det færdige sæt skal foræres til en idrætsforening eller institution i Tradiums lokalområde efter eget valg.

Det er værktøjsproducenten Bosch, der står bag konkurrencen ”Bosch Innovationsprisen 2016”. Bosch leverer det alt det værktøj, de 10 hold skal bruge i konkurrencen.

”Dygtigt håndværk skal belønnes, og med ”Bosch Innovationsprisen 2016” vil Bosch skabe rammen for en dyst på kreative udfoldelser og godt håndværk blandt tømrer- og snedkerelever
på Danmarks tekniske skoler.

Vores elever på Tradium tegner og bygger et superflot loungesæt, så jeg tror, vi har gode chancer for enten at vinde billetter til Roskilde Festival 2016, Bosch-jakker med indbygget varmelegeme eller en 10,8 volt bore-/skruemaskine. siger uddannelsesleder Jens Hoelgaard Christensen, Tradium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125